logo

ServeisEnginyeria Instal·lacions Rosell te com a objectiu oferir un servei de qualitat i proper des del disseny fins a l’execució de l’obra passant pels tràmits de legalitzacions pertinents.

Som una empresa d'assessorament i serveis energètics i d’instal·lacions a nivell integral, especialitzada tant en el segment industrial com en el terciari i destinada als diferents mercats; el sector privat, constructores i administració pública.

Gràcies a l’experiència obtinguda amb els anys en un sector que tot i que està en continu desenvolupament tècnic, la nostra empresa aporta el valor afegit que suposa la coordinació dels diferents processos d’execució de les instal·lacions, participant el procés constructiu i facilitant les tasques relacionades en aquest àmbit.

Actualment es disposa de Servei de Visat del Col·legi d’Enginyers Tècnics de Barcelona pel qual s’assegura primer estar al dia de les últimes novetats del Sector i per últim oferir un servei de qualitat amb el segell d’un col·lectiu de més de 50 anys d’història al nostre país.